Robin Dymond

Robin Dymond

Certified Scrum Trainer, Managing Partner, Innovel, LLC, USA

Jak nastartovat zákazníky aby vytvořili fantastické produkty?

Váš nový zákazník nemá představu, co je to Agile, avšak má hodně očekávání jak by se „měl jeho produkt vyrobit“. Už ví, jak s Vámi spolupracovat efektivně? Už ví všechno o problémech businessu a uživatelů, které by měl produkt odstranit? Už ví jak je vyřešit? Už někdy přepravovali takový produkt v minulosti? Jsou na 100% odhodláni stát se vlastníkem produktu anebo mají také hlavně jiné povinnosti?

V přednášce se budeme zabývat tím, jak proměnit zákazníka na vlastníka produktu – od prvního setkání do vytvoření prvního seznamu požadavků až potom až do realizace. Projdeme klíčové body, kde se Váš nový vlastník produktu a týmy musejí změnit, a techniky, které nám umožní ulehčit si život Váš ale také jejich při průchodu touto etapou. Přijďte připraveni naučit se ověřené metody, které můžete aplikovat při práci s Vaším zákazníkem.

Přednáška je pro: zákazníky, vlastníky produktu, scrum mastery, vývojáře, account manažery

O Robinu Dymondovi

Robin má 20 let zkušeností s vývojem komplexních produktů a služeb. Jeho současné zaměření na řízení změn, integraci Leanu s agilními metodikami, a analýzu návratnosti vložené investice (ROI) udržuje jeho klientům vedoucí postavení. V letech 2002 a 2003 vedl vývoj první velké korporátní aplikace s využitím agilních metod a platformy Microsoft .NET v Kanadě a byl klíčovým členem týmu který vedl doposud největší korporátní implementaci Scrumu ve finančních službách. Na Agile 2008 Robin spolu představil nový a inovativní kurz pro vlastníky produktů ve Scrumu, který způsobil, že se mnoho lidí muselo zamyslet nad smyslem jejich funkce a nad tím, jak se tvoří business hodnota. Robin má titul BSc. v oblasti elektrického inženýrství z univerzity v Calgary.

Workshop: Certified Scrum Product Owner (CSPO) v sekci Program