Program

27.03.2017 - Workshop Day
Time Workshop Trainer Venue
09:00 - 17:00 You and the Scrum Culture – an in depth workshop Dominik Maximini, Germany Aguarra Center
09:00 - 17:00 Valuable Agile Retrospectives Ben Linders, The Netherlands Aguarra Center
19:30 - 22:30 ICE BREAKING PARTY tbd
28.03.2017 - Conference Day
Hall 1Hall 2Agile Management CongressGlass Pavillon

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30:00, 30 min

Clash of Cultures: What Agile Managers Can Do to Survive
Dominik Maximini
09:20:00, 45 min

DevOps transformation from culture prespective
Tomek Pająk
10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
11:00, 30 min

Best practices to improve the outcome
Kálmán Kéménczy
11:30, 60 min

LUNCH BREAK
12:30, 50 min

The Curse of MVP: Long Live MLP
Nabayan Roy
13:20, 45 min

Unofficial Track - Leading an Agile Transformation at Scale
Allen Ringel
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

Agile & Lean Movie Making
Utpal Chakraborty
15:30, 45 min

The Heart of the Team: From the Battle Field to Barbados
Rory Mackenzie
16:25, 45 min

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30:00, 30 min

Agile Transformation Retrospective
Michal Vallo
10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
11:00, 30 min


11:30, 45 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min

Develop your Leadership skills - miniworkshop
Angel Diaz-Maroto
13:20, 45 min

Storytelling for impact: turn data into decisions
Aleks Wruk
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

Redesign design
Matteo Cavucci
15:30, 45 min

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30:00, 30 min

Agile Management Congress track (Please, note AMC class ticket required)
10:15:00, 515 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30, 30 min

How Oriflame scales...
ORIFLAME SOFTWARE s.r.o.
11:10, 30 min

Interactive Workshop Design .... Part 1 (capacity 20)
Nienke Alma
13:20, 45 min

Interactive Workshop Design .... Part 2 (capacity 20)
Nienke Alma
14:15, 45 min

6 DEV teams Product Owner
GMC Software Technology
15:10, 30 min

29.03.2017 - Conference Day
Hall 1Hall 2Agile Management CongressGlass Pavillon

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30:00, 30 min

The complexity in the simplicity of Agile
Arie van Bennekum
9:10, 45 min

Freeze the Pond Versus Take The Hill: Two ...
Kurt Bittner
10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

re.vers.ify - Re-imagining your organization
Gunther Verheyen
11:20, 45 min

LUNCH
12:20, 60 min

The essential skill – mindfulness
Kathy G. Berkidge
13:20, 45 min

Design your Organisation For Perfect
Cesario Ramos
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

The Principles of Product Development Flow: Second Generation Lean Product Development
Donald Reinertsen
15:30, 45 min

Raffle and Closing Conditions for Raffle. All tickets are eligible for raffle. When particular ticket will be drawn, the owner of the ticket must stand up and pick up the price in person. If person will not be in the hall, next draw will be taken. Physical presence on the raffle is therefore required.
16:15:00, 105 min

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30:00, 30 min

Creating Winning Teams
Tatevik Stepanyan
10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Abuser stories: how we embedded a security ...
Jim van der Waal
11:20, 30 min

LUNCH
12:20, 60 min

Performance management - new team responsibility
Adam Polczyk
13:20, 45 min

Predictable Agile Delivery
Russ Lewis
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30:00, 30 min

Agile Management Congress track (Please, note AMC class ticket required)
10:05:00, 410 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30, 30 min

Innovation needs healthy...
MoroSystems, s.r.o.
11:00, 30 min

Interactive Workshop Design .... Part 1 (capacity 20)
Nienke Alma
13:20, 45 min

Interactive Workshop Design .... Part 2 (capacity 20)
Nienke Alma
14:15, 45 min

Cesta z korporace do startupu...
ORIFLAME SOFTWARE s.r.o.
15:10, 30 min

30.03.2017 - Agilia Business Tour
Agilia Business Tour - Brno

Agilia Business Tour – Brno

We offer unique opportunity to learn about technology and business opportunity in Brno in one full day trip.

We will visit mayor local technology companies – ideal to learn what is being developed here, what the environment looks like, meet managers and R&D staff to find new customers, suppliers or simply ideas for career enhancement. We will show you highlights of city to have feeling how it is to stay and live in Brno. And we will take you to technology incubators and accelerators to show you business opportunities and ecosystem for your start-up.

Plan for the day:
7:45 – departure from hotel in Olomouc (possible boarding in Brno)

We will visit:

Honeywell (www.honeywell.com) is a Fortune 100 diversified technology and manufacturing leader, serving customers worldwide with aerospace products and services; control technologies for buildings, homes, and industry; turbochargers; and performance materials. For more news and information on Honeywell, please visit www.honeywell.com/newsroom.

SolarWinds (Computer Software) - powerful and affordable IT management software that is easy to find, buy, use, maintain, and scale while providing the power to address key areas of infrastructure from on-premises to the cloud.

Kiwi.com (Travel&Tourism) - airline tickets search engine, our unique combination algorithm allows customers to combine flights from non-cooperating airlines onto a single itinerary, often resulting in significant savings

FEI Company (Nanotechnology) - leader in high-performance microscopy workflow solutions that provides images in the micro-, nano-, and picometer scales

16:00 – stop Airport (if you depart by plane from Brno)

17:00 – Networking Coctail Party at FEI
presentation: Vice Mayor – City of Brno
topic: technology ecosystem in Brno, incubators, city development, living and working in Brno / meeting companies / networking

19:30 – return to Hotel, Olomouc

20:30 – arrival to Olomouc (expected)

Program will be periodically updated. Price includes lunch, drinks, refreshment.
Cost: 270 CZK (10 EUR, 3.150 HUF) + VAT (21%)

08:00, 420 min


, 0 min

30.03.2017 - Workshop Day
Time Workshop Trainer Venue
09:00 - 17:00 Workshop - How Mindfulness Enables Agile Teams to Create Better Solutions? - 1 day Kathy G. Berkidge, Australia Aguarra Center
09:00 - 17:00 Management 3.0 - 2d Aguarra Center
09:00 - 17:00 Agile Project Management (AgilePM) - 2d Aguarra Center
09:00 - 17:00 Facilitation for Agilists and Scrum Masters - 2d Arie van Bennekum, The Netherlands Aguarra Center
09:00 - 17:00 Workshop - Certified LeSS for Executives - 2d Cesario Ramos, The Netherlands / Portugal Aguarra Center
09:00 - 17:00 The Principles of Product Development FLOW: An Introduction to the Science of Agility Donald Reinertsen, USA Aguarra Center
31.03.2017 - Workshop Day
Time Workshop Trainer Venue
09:00 - 17:00 Management 3.0 - 2d Aguarra Center
09:00 - 17:00 Agile Project Management (AgilePM) - 2d Aguarra Center
09:00 - 17:00 Facilitation for Agilists and Scrum Masters - 2d Arie van Bennekum, The Netherlands Aguarra Center
09:00 - 17:00 Workshop - Certified LeSS for Executives - 2d Cesario Ramos, The Netherlands / Portugal Aguarra Center
09:00 - 17:00 The Principles of Product Development FLOW: An Introduction to the Science of Agility Donald Reinertsen, USA Aguarra Center

Twitter Feed

Utpal Chakraborty

@utpal_bob

Use of effective tools to collaborate with stakeholders during movie production. "Agile & Lean Movie Making"… twitter.com/i/web/status/8…

Russ Lewis

@ConsultStorm

Getting ready for #agilia17 next week. I'm doing #roleofthemanager and outcome-driven approach to management as a workshop

Gunther Verheyen

@Ullizee

RT @Scrumdotorg: #Agilia17 is on the other side of the weekend! Don't miss great sessions by @cesarioramos @ksbittner @Ullizee https://…

MoroSystems

@morosystems

RT @vsadnajiracz: Just a few days left till the start of @agiliaconf Book March 29 for our presentation about #Atlassian Team Playbook http…