Management 3.0

Agile Management and Leadership

23

march
2011

Brno

czech
republic

IBM

Společnost IBM je největším výrobcem produktů a poskytovatelem služeb informačních technologií na světě s dlouhou tradicí inovací, které mění náš svět. Převažující činností IBM Česká republika je prodej širokého spektra IT technologií od serverů a systémů pro ukládání dat až po software a IT služby včetně konzultačních. IBM Rational Vám pomáhá dělat investice do softwaru, díky kterým se odliší Vaše podnikání. Je Vaše podnikání dostatečně agilní? Změny totiž mohou být rychlé, pronikavé a ničivé. IBM má široké zkušenosti v oblasti zavádění agilních metodik nejen celosvětově, ale také v rámci ČR a celého CEE regionu.

Masarykova Univerzita – Fakulta Informatiky

Fakulta informatiky byla na Masarykově univerzitě založena v roce 1994 jako první samostatná fakulta tohoto druhu v České republice. Její vznik navazoval na budování oboru Matematická informatika na Přírodovědecké fakultě MU v předcházejících desetiletích i na významné zapojení osobností brněnské informatiky do budování tohoto oboru.

Name

Having to choose between purchasing a requirements management, quality assurance, issue tracking or project management system? Tired of having to manually 'glue' together a patchwork of tools from different vendors? SpiraTeam® is an Application Lifecycle Management (ALM) system that manages your requirements, releases, tests, issues and tasks in one integrated environment.

© 2011 Aguarra, s.r.o.