Arie van Bennekum

Arie van Bennekum

Agile Expert, Co-Author of Agile Manifesto, Nizozemsko

Je Agile něco, co musíte udělat, nebo něco, čím se máte stát?

Lidé i organizace se často snaží být agilní. Je agilita něco, co musíte dělat nebo něco čím se máte stát? Arie van Bennecum, jeden z autorů Agile Manifesto . Osvětlí vám původ, esenci agility a co je potřeba a co vás povede k agilitě a k úspěchu v organizaci. Bude hovořit o vzniku Agile Manifesto, a jaký je přínos správného použití agility. Arie vás uvede do podstaty agility.

Prezentace ke stažení: PDF (1,70 MB)

O Arie van Bennekumovi

Arie je pragmatik, který zasadil svůj pragmatismus v rámci běžné logiky během jeho 30leté kariéry. Takto se stal agile expertem a jedním z autorů Agile Manifesto. Uplatňuje agilní myšlení, agilní projektový management, agilní techniky atd. již 20 let a domlouvá se svými klienty malých i velkých projektů s cílem úspěšného návratu investic.

Agile Project Management a zapojení konečného uživatele je hlavním tématem přednášky. Arie presentuje i demonstruje a školí o Agile, pracuje i jako konsultant a předseda Agilního Mezinárodního Konsorcia a i jako lektor na Universitě v Rotterdamu v oboru Applied Science, kde přednáší od roku 1994. Jeho spolupráce s Universitou v Rotterdam není jenom čistě Agilita všeobecně, ale také specifické projekty managementu, zapojení finálního uživatele, usnadnění procesu a pracuje též jako projektový kouč.

Workshop

24.3.2014 – Agile Project Management and Agile Techniques

27–28.3.2014 – Dynamic Systems Development Method (DSDM)