Jyoti Prakash Datta

Jyoti Prakash Datta

Vlastník produktu, Application Development Team, Management Consulting Company, Indie

Akt jemné balance -> Vlastník produktu na visuté hrazdě

Jedna z výzev přechodu z vodopádového modelu vývoje na agilní způsob přemýšlení přichází s rolí lídra v samo-organizujících se týmech. Mnoho vlastníků produktů zachází do extrému odmítání jakéhokoliv vlivu na vývojové týmy. Jiným zůstává pořád mnoho z jejich původního manažerského stylu “příkazového řízení”, a proto selhávají při pomáhání odkrývat kreativitu a produktivitu samo-organizujících se týmů. Aby se tomu předešlo, řízení samo-organizujícího se týmu musí být aktem jemné balance. V přednášce se podělíme s našimi zkušenostmi, jak jsme se naučili udržovat vhodnou úroveň vlivu na naše týmy, a to bez omezení jejich nezávislosti.

O Jyoti Prakash Dattovi

Jyoti je vlastník produktu v jedné z významných konzultačních společností na světě. Pracuje v Gurgaon, Díllí a více než 3 roky je zaníceným nadšencem pro agilitu. V průběhu času vedl týmy a transformoval jejich práci na cestě k agilitě a výsledky prezentoval na mnoha konferencích.

Jyoti prezentoval na konferenci AgileIndia 2012, organizoval konferenci AIM Conference 2012 (Aspire, Inspire, Motivate), zajímá se o chování a behaviorizmus lidí a je vášnivý agilista v Indii.