Gojko Adzic

Gojko Adzic

Partner, Author, Trainer, Neuri Consulting, Velká Británie

Vytvářejte užitek, ne software

Software je dnes všude, a nekonečné množství softwarových produktů a projektů zažívá pomalou smrt bez jakéhokoliv užitku. Dnešné plánování a techniky tvorby cestovních map očekávají, že se svět v průběhu dodávky nemění, a navrhují produkty a projekty k neúspěchu hned od počátku. Dokonce i tehdy, kdy mají dobrý strategický plán, mnoho organizací je nedokáže komunikovat a sladit všechny, kteří se podílejí na výrobě. Výsledkem je neuvěřitelné množství vyplýtvaného času a peněz kvůli špatným předpokladům, nedostatečném fokusu, špatné komunikaci cílů nedostatečnému porozumění a chybným sladěním aktivit s celkovými cíli.

Musí existovat lepší způsob, jak dodávat! Gojko prezentuje možná řešení, mapování dopadů, inovační strategickou plánovací metodu, která Vám pomůže vytvořit užitek se softwarem.

Prezentace ke stažení: PDF (4,40 MB)

O Gojkovi Adzic

Gojko Adzic je konzultant pro strategické dodávky software, který pracuje s ambiciózními týmy na zlepšování kvality jejich softwarových produktů a procesů. Specializuje se na zlepšování kvality v agilních a lean prostředích, především agilní testování, specifikaci dle příkladů a vývoj řízený chováním.

Gojkova kniha Specification by Examples byla zařazená na 2 místo mezi top 100 agilními knihami v roce 2012 a vyhrála cenu Jolt za nejlepší knihu v roce 2012. V roce 2011 ho spolupracovníci vybrali jako nejvlivnějšího odborníka na agilní testování a jeho blog vyhrál britskou cenu o nejlepší online publikaci v roce 2010.

Workshop: Specification by Example (2 dny)