Zoltán Csutorás

Zoltán Csutorás

Scrum Mate Product Owner, Maďarsko

Backlog a modely přiřazování úloh k týmům ve skutečných scénářích pro vývoj software. Jak řídit moje backlogy a týmy, když nemůžeme použít čistý Scrum framework.

Scrum framework poskytuje mnoho výhod. Naneštěstí, existují také situace, kdy okolnosti neumožňují organizaci implementovat Scrum ideálním způsobem. Co když naše týmy pracují na více než jednom produktu současně? Jak řídit situaci, když musíme podporovat legacy systémy a vývojáři, kteří ho vyvíjeli, byli rozptýleni na několik nových Scrum projektů? Můžeme stále využívat techniky Scrumu? Prezentace se zaměří na tyto otázky a možné odpovědi.

Prezentace ke stažení: PDF (1,50 MB)

O Zoltánu Csutorásovi

Zoltán je agilní kouč a odborník na řízení požadavků s více než 15 letou praxí v projektech vývoje software tradičním způsobem. Působil jako vývojář, projektový manažer a business analytik a má více než 7 let praxe v agilním produktovém vývoji. Jako zakladatel firmy Adaptive Consulting Ltd. pomohl desítkám týmů a firmám v transformaci na agilitu. Působí jako vlastník produktu pro nástroj projektového managementu, nazývaného ScrumMate Kanban, a tak získává z “první ruky” zkušenosti s vlastnictvím produktu a podnikáním.