Program

04.04.2016
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Workshop - Valuable Agile Retrospectives Ben Linders, Netherlands Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Practical Tools to improve LEAN and Agile processes Tom Gilb, Norway & USA Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - How to manage distributed teams successfully Hugo Messer, Netherlands Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Getting Requirements Right James Archer, United Kingdom Aguarra Center
05.04.2016
Hall 1Hall 2Agile Management Congress

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

KEYNOTE: Value Planning in a Lean and Agile Way for Managers
Tom Gilb
9:20, 45 min

Servant - Leadership: The Power of Leadership Through Service!
Catalin-Teodor Dogaru
10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
11:00, 30 min

Volere Requirements and Agile Development
James Archer
11:30, 60 min

LUNCH BREAK
12:30, 50 min

Retrospective - On a three year large scale agile adoption
Ahmad Fahmy
13:20, 45 min

Legal side of Agile
Łukasz Węgrzyn
14:15, 45 min

SNACK
15:00, 30 min

Agility for the whole organization
Gergely Orbán
15:30, 45 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Nuggets for your Continuous Improvement Journey
Ben Linders
10:15, 45 min

SNACK
11:00, 30 min

A DSDM/Agile Team
Adam Mitchell
11:30, 45 min

LUNCH
12:20, 60 min master-chef Radek Příhonský

Meeting-Free Software Development, in Distributed Teams
Yegor Bugayenko
13:20, 45 min

Scrum allows us to create better products, more suited to the users' needs. Really???
Anna Zarudzka
14:15, 45 min

SNACK
15:00, 30 min

You are messing up with people's lives - From burnout to #NoEstimates.
Jovan Vidić
15:30, 45 min

Beyond agile teams - improving the company with agile methods (Lessons Learned)
Milena-Mercedes May
16:25, 45 min

Unofficial Track: How to manage distributed teams successfully (w Game)
Hugo Messer
17:20, 60 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Agile Management Congress track (Please, note AMC class ticket required)
10:15, 485 min

06.04.2016
Hall 1Hall 2Agile Management Congress

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

KEYNOTE: Disciplined Agile Delivery (DAD)
Scott W. Ambler
9:10, 45 min

How to Write Effective Requirements in an Agile Environment
Matteo Taddei
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Zeros to Heroes in Just Three Months: When Capability is Your Product
Anthony Montgomery
11:20, 45 min

LUNCH
12:20, 60 min

If you need to run a project – you’ve already failed
Evan Leybourn
13:20, 45 min

Story with Agile
Jakub Szczepanik
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

Keynote - Farley’s Laws
David Farley
15:30, 45 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Why every agilista should wear a SCARF
Olli Pietikäinen
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

UX Designer meets Product Owner - how to set up successful cooperation?
Paweł Nowak
11:20, 45 min

LUNCH
12:20, 60 min master-chef Radek Příhonský

Product Owners of Extremely Scaled Agile
Felice de Robertis
13:20, 45 min

Introducing BDD to Legacy Applications with SpecFlow/Cucumber
Gáspár Nagy
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Agile Management Congress track (Please, note AMC class ticket required)
10:05, 400 min

07.04.2016
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Workshop - Introduction to Disciplined Agile Delivery (DAD) - 2 days Scott W. Ambler, Canada Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Beyond Budgeting - 2 days Knut Fahlén, Sweden Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Developing with SpecFlow - 1 or 2 days Gáspár Nagy, Hungary Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Certified Scrum Product Owner (CSPO) - 2 days Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Continuous Integration and DevOps - 2 days David Farley, United Kingdom Aguarra Center
08.04.2016
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Workshop - Introduction to Disciplined Agile Delivery (DAD) - 2 days Scott W. Ambler, Canada Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Beyond Budgeting - 2 days Knut Fahlén, Sweden Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Developing with SpecFlow - 2 days Gáspár Nagy, Hungary Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Certified Scrum Product Owner (CSPO) - 2 days Aguarra Center
9:00 - 17:00 Workshop - Continuous Integration and DevOps - 2 days David Farley, United Kingdom Aguarra Center

Twitter Feed

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @agiliaconf: Become speaker at Agile Management Congress #amcbiz Talk to c-suite, owners, board members how you build #agile organizatio…

Agilia Conference

@agiliaconf

Become speaker at Agile Management Congress #amcbiz Talk to c-suite, owners, board members how you build #agile org… twitter.com/i/web/status/9…

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @agiliaconf: We welcome Jakub Szczepanik as Agilia Conference International Ambassador for Poland @Kuba_Szc @Agile247pl #agilia18 https:…

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @arievanbennekum: For those who are interested...great conference! twitter.com/agiliaconf/sta…