Program

09.04.2018 Workshop Day
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Stay competitive using Lean-Agile Procurement Mirko Kleiner, Switzerland Aguarra center
19:30 - 22:30 ICE BREAKING PARTY
10.04.2018 Conference Day
Hall 1Hall 2Agile Management CongressGlass Pavilon / Foyer

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Competitive Advantage via lean-agile Procurement
Mirko Kleiner
10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
11:00, 30 min

Scrum Alliance
Harvey Wheaton
11:30, 20 min

ICAgile
Shane Hastie
11:50, 25 min

Agile Business Consortium
Geof Ellingham
12:10, 20 min

LUNCH
12:30, 50 min

Using Theory of Constraints for Developing a Schedule of Work
Lisa Long
13:30, 45 min

PANEL: Certifications - Where does it goes? (Certification Authorities)
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

Digitalisation of Estonia
Sten Schwede
15:30, 45 min

Flow: Get Everyone Moving in the Right Direction...And Loving It
Andrew Kallman
16:25, 45 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

The Agile Company
Lennart Francke
10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
11:00, 30 min

LUNCH
12:20, 60 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Agile Management Congress track (Please, note AMC class ticket required)
10:15, 365 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Performance Measurement for an Agile Organization
Aleksey Savkin
10:15, 45 min

ONLIO in Glass Pavillon
Onlio, a.s.
11:10, 20 min

Performance Measurement for an Agile Organization
Aleksey Savkin
11:30, 45 min

Collaboration Poker: The game of collaboration, to start to understand social dynamics
Rod Willis
13:20, 100 min

Oriflame in Glass Pavillon
ORIFLAME SOFTWARE s.r.o.
15:10, 20 min

11.04.2018 Conference Day
Hall 1Hall 2Agile Management CongressGlass Pavilon / Foyer

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Unleashing the power of collaboration & mindsets for reinvention
Rod Willis
9:10, 55 min

Scrum Mastery – My learnings on Servant Leadership
Simon Reindl
10:10, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:55, 30 min

Code it. Ship it. Own it. On-call, a catalyst for agility.
Roma Shah
11:25, 45 min

LUNCH
12:20, 60 min

Agility and outsourcing. How both can go together?
Radosław Szmit
13:20, 45 min

Raffle and Closing Conditions for Raffle. All tickets are eligible for raffle. When particular ticket will be drawn, the owner of the ticket must stand up and pick up the price in person. If person will not be in the hall, next draw will be taken. Physical presence on the raffle is therefore required.
16:15, 105 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:55, 30 min

Agility in Software Engineering: Concepts and Misconceptions
Chris Holland
11:25, 50 min

LUNCH
12:20, 60 min

Being Agile in a Remote Team
Shane Hastie
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Agile Management Congress track (Please, note AMC class ticket required)
10:05, 325 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Using Theory of Constraints for Developing a Schedule of Work
Lisa Long
10:05, 45 min

DXC Technology in Glass Pavillon
DXC Technology
11:00, 20 min

Using Theory of Constraints for Developing a Schedule of Work
Lisa Long
11:20, 45 min

Big Room Planning using FLOW
Andrew Kallman
13:20, 45 min

Big Room Planning using FLOW
Andrew Kallman
14:15, 45 min

Glass Pavillon presentattion
15:10, 20 min

12.04.2018 Agilia Business Tour - Ostrava
Agilia Business Tour - Ostrava

Agilia Business Tour – Ostrava

We offer unique opportunity to learn about technology and business opportunity in Ostrava in one full day trip.

We will visit mayor local technology companies – ideal to learn what is being developed here, what the environment looks like, meet managers and R&D staff to find new customers, suppliers or simply ideas for career enhancement. We will show you highlights of city to have feeling how it is to stay and live in Ostrava. And we will take you to technology incubators and accelerators to show you business opportunities and ecosystem for your start-up.

Plan for the day:
7:45 – departure from hotel in Olomouc (possible boarding in Ostrava)

We will visit:

"In preparation"

16:00 – stop Airport (if you depart by plane from Ostrava)

17:00 – Networking Coctail Party at FEI
presentation: Mayor – City of Ostrava
topic: technology ecosystem in Ostrava, incubators, city development, living and working in Brno / meeting companies / networking

19:30 – return to Hotel, Olomouc

20:30 – arrival to Olomouc (expected)

Program will be periodically updated. Price includes lunch, drinks, refreshment.
Cost: 380 CZK (15 EUR, 4.800 HUF) + VAT (21%)

8:00, 240 min

12.04.2018 Workshop Day
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Certified Scrum Master (CSM) - 2d Aguarra Center
9:00 - 17:00 Professional Scrum Master (PSM) / Train The Trainer (TTT) - 2d +1d Simon Reindl, United Kingdom Aguarra Center
9:00 - 17:00 FLOW: Get everyone moving in the right direction ... and loving it! Andrew Kallman, Sweden Aguarra Center
9:00 - 17:00 Agile Team Facilitation - ICAgile Certified Professional Aguarra Center
13.04.2018 Workshop Day
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Certified Scrum Master (CSM) - 2d Aguarra Center
9:00 - 17:00 Professional Scrum Master (PSM) / Train The Trainer (TTT) - 2d + 1d Simon Reindl, United Kingdom Aguarra Center
9:00 - 17:00 FLOW: Get everyone moving in the right direction ... and loving it! Andrew Kallman, Sweden Aguarra Center
9:00 - 17:00 Agile Team Facilitation - ICAgile Certified Professional Aguarra Center
14.04.2018 Workshop Day
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Professional Scrum Master (PSM) / Train The Trainer (TTT) - 2d + 1d Simon Reindl, United Kingdom Aguarra Center

Twitter Feed

Radosław Szmit

@Radoslaw_Szmit

RT @agiliaconf: Performance Measurement for an #Agile Organization by Aleksey Savkin at Agilia Conference - walkaround #workshop #measureme…

Kuba Szczepanik

@Kuba_Szc

RT @Agile247pl: Zapraszamy na konferencję Agilia'18 która odbędzie się 10-11 kwietnia w Ołomuńcu w Czechach. W artykule autorstwa Kuby Szcz…

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @agiliaconf: Performance Measurement for an #Agile Organization by Aleksey Savkin at Agilia Conference - walkaround #workshop #measureme…

Agile247.pl

@Agile247pl

Zapraszamy na konferencję Agilia'18 która odbędzie się 10-11 kwietnia w Ołomuńcu w Czechach. W artykule autorstwa K… twitter.com/i/web/status/9…