Program

23.03.2015
Time Workshop Trainer Venue
09:00 - 17:00 How to make internal startups? Jaroslav Prochazka, Czech Republic Aguarra center
09:00 - 17:00 The Agile PMO – Leading the Effective, Value Driven, Project Management Office Michael Nir, United States Aguarra center
13:00 - 17:00 Videoprototyping Alexander Krause Aguarra center
24.03.2015
Agile Management CongressHall 2Hall 3

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30, 30 min

Team Formula 1 – How to set up culture that drives collaborative effort to win?
Mario Almondo
09:10, 45 min

How to start implementing Agile into organization? Agile 4 layers framework as a guideline
Michal Vallo, Jaroslav Prochazka
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Keynote: Beyond Budgeting Case Study
Bjarte Bogsnes
11:20, 45 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min

The AgilePMO
Michael Nir
13:20, 45 min

How People grow the organization they love?
Paweł Pustelnik
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

Project Manager as driver of (Agile) change
Enrico Lombardo
15:30, 45 min

KEYNOTE: Agile Testing
Janet Gregory
16:25, 45 min

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30, 30 min

Keys to Managing a Successful Distributed Team.
Anna Danes Boix
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min

Back to the Future
Steve Messenger
14:15, 45 min

LUNCH BREAK
15:00, 30 min

Quality as responsibility of whole team
Vojtěch Bárta
15:30, 45 min

Unofficial Track: Agile adoption path.
Viktor Nagy
17:20, 60 min

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30, 30 min

Growing a self-organization teams by using the Montessori Method.
Alexey Pikulev
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min master-chef Radek Příhonský

Waterfall to Agility?! How to develop a company in weeks not years.
Philipp Eisbacher
13:20, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

Delivering on time and in budget with cross functional hardware development teams.
Karl Bredemeyer
15:30, 45 min

IT service concept: We no more deliver products!
Jaroslav Prochazka
14:15, 45 min

25.03.2015
Agile Management CongressHall 2Hall 3

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30, 30 min

KEYNOTE: How to attract talent? Vision behind the unique working place.
János Kocsány
09:10, 40 min

Building trust with agile.
Zsolt Kulcsar
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

How to support agility in a company using agile scorecard.
Aleksey Savkin
11:20, 45 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min

Beyond Budgeting
Knut Fahlén
13:20, 45 min

Becoming a Succesful Product Owner
Arne Åhlander
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

KEYNOTE: Change management - Making change happen.
Angel Medinilla
15:30, 45 min

Raffle and Closing
Conditions for Raffle. All tickets are eligible for raffle. When particular ticket will be drawn, the owner of the ticket must stand up and pick up the price in person. If person will not be in the hall, next draw will be taken. Physical presence on the raffle is therefore required.

16:15, 90 min

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30, 30 min

#NoEstimates - Going Beyond Estimates
Henri Karhatsu
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

BDD (Behavior Driven Development) - Value Through Collaboration.
Jordi Falguera, Victor Fairén
11:20, 60 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min

Software Architecture
Robert Smallshire
13:20, 45 min

How to save deployment time from hours to minutes.
Roberto Vaino
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

REGISTRATION
08:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
08:30, 30 min

Unit testing is out, Vertical Slice Testing is in
Marcin Floryan
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Agile Testing in Large Organizations and Distributed Teams
Janet Gregory
11:20, 45 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min master-chef Radek Příhonský

Lean Startup Experiences - From B2C products to B2B Contractors.
Roland Tiefenbrunner
13:20, 45 min

eXtended Story Map
Kurt Nielsen
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

26.03.2015
Time Workshop Trainer Venue
09:00 - 17:00 Certified Scrum Master - 2 days Arne Åhlander, Sweden Aguarra center
09:00 - 17:00 Certified Scrum Product Owner - 2 days Kurt Nielsen, Denmark Aguarra center
09:00 - 17:00 Whole team approach to Agile Testing - 2 days Janet Gregory, Canada Aguarra center
09:00 - 17:00 Agile Software Architecture - 2 days Robert Smallshire, Norway Aguarra center
27.03.2015
Time Workshop Trainer Venue
09:00 - 17:00 Certified Scrum Master - 2 days Arne Åhlander, Sweden Aguarra center
09:00 - 17:00 Certified Scrum Product Owner - 2 days Kurt Nielsen, Denmark Aguarra center
09:00 - 17:00 Whole team approach to Agile Testing - 2 days Janet Gregory, Canada Aguarra center
09:00 - 17:00 Agile Software Architecture - 2 days Robert Smallshire, Norway Aguarra center

Twitter Feed

Aguarra

@aguarrawolf

RT @agiliaconf: Sebastian Vetter - categorization #framework for #innovation hubs - you cant focuse on everything - agiliabudapest.com

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @KathyBerkidge: Awesome day at #agiliabud excellent presentation by Zahar Kirillov on personas... pic.twitter.com/55hJdvndhE

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @AgiliaBudapest: Interesting #idea by @lorenzocassulo at #agiliabud - build your Not to do list! Early! agiliabudapest.com #produc…

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @agiliaconf: Sebastian Vetter - categorization #framework for #innovation hubs - you cant focuse on everything - agiliabudapest.com